Nieuwe red rag damesschoenen gezien!

Mijn vrouw klaagt altijd dat ze geen leuke schoenen heeft om aan te trekken. Dit terwijl zij afgelopen week de red rag damesschoenen heeft gekocht!

Zoals zij het altijd zegt “je kan nooit genoeg schoenen in huis hebben”, aldus mijn vrouw. Enfin, ook ik ben op dit moment druk aan het zoeken naar nieuwe schoeisel. Uiteraard wist mijn vrouw maar al te goed waar ik dit kon vinden. Zo is zij erbij komen zitten en zijn wij samen naar de website van Van Bommel schoenmode gaan kijken. Oke, ik moet haar hier toch wel gelijk in geven! Wat hebben zij onwijs veel keuze in het assortiment zeg.

Diverse modellen

Al vrij snel had ik twee modellen gezien welke ik leuk vind. Uiteraard had mijn vrouw de muis in de handen waardoor zij ook nog even stiekem bij de dames had gekeken. Ik heb in ieder geval vlug mijn schoenen in het winkelmandje geplaatst en ben verder gegaan met het bereiden van het eten. Hierdoor heeft mijn vrouw de bestelling afgerond en uiteraard ook (alweer) een paar schoenen voor haarzelf besteld.