De meest originele cadeaus

Een cadeau of presentje voor iemand bedenken kan erg lastig zijn. Vooral wanneer je wel een origineel cadeau wilt geven. Je kunt hierbij denken aan cadeaus voor een verjaardag of andere persoonlijke viering, maar je kunt ook denken aan relatiegeschenken voor zakelijke partners of voor de leukste collega’s. Een persoonlijk cadeau laat daarbij zijn dat jij echt hebt nagedacht over het cadeau en is tegelijkertijd vaak ook heel erg origineel. Eigenlijk is er een hele makkelijke manier om originele en persoonlijke cadeaus te geven. Je hoeft namelijk alleen maar iets te laten bedrukken! Met behulp van drukwerk kun je namelijk helemaal zelf bepalen wat er bedrukt wordt en je kan ook nog eens kiezen aan vele verschillende cadeaus die je wilt laten bedrukken. Het is zo gek niet te bedenken.

Relatiegeschenken

Als bedrijf is het leuk om je zakenpartners of collega’s ook eens in het zonnetje te zetten. Dan kun je denken aan relatiegeschenken. Omdat dit een geschenk vanuit het bedrijf is, is het niet alleen leuk om dit te laten bedrukken met een bedrijfslogo, maar het werkt ook als een soort gratis promotie. Het laten bedrukken van pennen en notitieboekjes voor zakenpartners is een relatiegeschenk dat vaak gegeven wordt. Hier kun je makkelijk een naam of logo op laten graveren. Heel origineel is het alleen niet wanneer je weer de zoveelste pen ontvangt met een bedrijfsnaam er op. Denk wat relatiegeschenken betreft dan ook eens wat meer out of the box. Het is bijvoorbeeld ook leuk om met de seizoenen mee te denken en een presentje te laten bedrukken speciaal voor dat seizoen. Bijvoorbeeld een paraplu in de herfst, een muts in de winter, een frisbee in de lente en een koeltas in de zomer. 

Voor je collega’s is een presentje van tijd tot tijd ook zo gek nog niet. Dit geeft ze een gevoel van waardering en het stimuleert ook teambuilding! Zo kun je bijvoorbeeld denken aan het laten bedrukken van mokken, diverse kantoorartikelen, maar ook bijvoorbeeld het bedrukken van een set speelkaarten voor de vrijdagmiddag borrels!

Persoonlijke cadeaus

Omdat je met het gebruik van drukwerk helemaal zelf kan kiezen wat er bedrukt wordt, is het heel leuk om dit als persoonlijk cadeau te geven. Je kan zo namelijk ook foto’s laten bedrukken. Je kan bijvoorbeeld denken aan het bedrukken van kleding. Zo kun je een shirt geven die iemand sowieso nog niet heeft en ook niet in de winkel had kunnen kopen! Het bedrukken van shirts is daarnaast natuurlijk ook heel erg leuk wanneer je deel uitmaakt van een sportteam! Wanneer iemand heel erg houdt van klussen kun je denken aan gereedschap. Wanneer iemand een sportfanaat is kun je denken aan sportartikelen. Wanneer je een feestje geeft kun je denken aan feestartikelen, en ga zo maar door. Eigenlijk is alles wel mogelijk! Voor meer informatie en om alle items te bekijken die je zou kunnen laten bedrukken, neem dan eens een kijkje op http://bedrukken.nl en ontdekt de eindeloze mogelijkheden!